NIEUWS



Groene Hardloop Circuit



Hardloopevent Harmelen vormt samen met de Weteringloop Kamerik (11 mei), Rondje Zegveld (za 30 maart) en Singelloop Woerden (ma 17 juni) Het Groene Hardloop Circuit.

Dit is een nieuw Woerdens hardloopcircuit waarmee we het hardlopen in de gemeente & regio verder willen stimuleren.
Alle Woerdense kernen doen mee met een eigen run!



van links naar rechts: Singelloop, Hardloopevent Harmelen, Weteringloop, Rondje Zegveld.


Deelnemers die aan drie van deze vier runs meedoen, ontvangen een goodiebag.
Tevens wordt er een totaalklassement opgemaakt met mooie prijzen.


Goodiebag
Deelnemers aan het Groene Hardloop Circuit ontvangen een stempelkaart bij het inschrijfbureau van Rondje Zegveld of de Weteringloop. Bij elke loop laat je een stempel op je kaart zetten. Heb je ten minste drie stempels, dan kan je je goodiebag ophalen na de laatste run in Harmelen op 25 augustus 2019.

Lukt dat niet, dan kunt u deze ook ophalen bij:

De Bruijn Adviesgroep
Plantsoen 6a in Woerden

maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus 8.30-17.00 uur
maandag 3 t/m vrijdag 7 september, dagelijks tussen 8.30-17.00 uur

Let op: Na deze data worden geen goodiebags meer uitgegeven.



Klassement en prijzen
Voor het klassement kun je punten verdienen. 100 punten voor elke loop waaraan je deelneemt. Daarnaast 50 punten voor de winnaar per afstand. De tweede plaats krijgt 48 punten en zo terug tot de 25e plaats die 2 punten krijgt. De prestatiepunten ontvang je op basis van het klassement per afstand en geslacht. Voor mannen en vrouwen samen wordt één puntenklassement opgemaakt. Voor de eerste, tweede en derde plaats is er een cadeaubon van resp. €100, €50 en €25 beschikbaar, te besteden in de hardloopspeciaalzaak van de Rob Druppers Running Academy. Bij een gelijk aantal punten, wordt er geloot.
Essentieel voor het opmaken van dit klassement is dat je elke run je hele én exact dezelfde voor- én achternaam opgeeft. Dus niet: Wim van der Stelt en Wim v.d. Stelt of M. Achterveld of Mandy Achterveld. Achteraf kunnen namen niét worden gecorrigeerd.


De prijsuitreiking vindt september 2019 plaats bij Atletiekvereniging Clytoneus in Woerden. Houdt de website in de gaten voor de exacte datum.



Prijzen gesponsord door Rob Druppers Acadamy.